首页  /  看设计   /  景观  /  正文

泉州融创·晋江印大区景观设计|伯立森景观规划设计

伯立森景观规划设计 2021-08-31
原创




纯粹的水景、简约的线条设计,让景观和建筑更好的融合,营造出具有仪式感的入口空间。流水赋予整个空间以灵动,汩汩之音入耳,令人神往遐思,欢心不已;循流水满幕,清冽叮咚的水声涤荡出连绵的余韵,跳跃出关于生活的音符。

Pure water features, simple line design, let the better integration of landscape and architecture, to create an entrance space with a sense of ceremony. Running water gives the whole space with clever, gurgling sound into the ears, people to reverie, happy; follow the water curtain, clear Ding-dong water clean up the continuous rhyme, jump out the notes about life.




邂逅

中庭简洁的凉亭儒雅精致,景观设计着重考虑场地条件与功能体验,空间的纵深感得以展现。

景观会客厅设计以钻石为切入点,寓意品质人居以及对未来美好生活的向往,提炼并抽象化“钻石”元素, 以折线几何应用于廊架设计细节中,异形切割式设计让整个廊架更具有现代感,富有韵律感的切割型镂空设计,让场地衍生更多互动与探索的趣味,随时开启多重社交模式。

The simple pavilion of the atrium is elegant and delicate. The landscape design focuses on the site conditions and functional experience, and the depth of the space can be displayed.
Landscape meeting room design with diamond as the entry point, meaning quality living and yearning for the future better life, refining and abstracting the "diamond" elements, to fold geometric application in gallery design details, heterogeneous cutting design makes the whole gallery more modern sense, rhythmic sense of cut hollow out design, let the site derived more interaction and exploration fun, open multiple social mode at any time.


   


榆林

林荫翠阶,疏林草地。映照着恣意舒展的树木点缀其上,万家灯火掩映在曼妙的树影之中。“草坪剧场”将自然之形提取凝炼,揉入现代艺术元素作为设计语言,延续人与自然的和谐对话; 阳光穿过树梢,连接人与自然的纽带,野趣丛生,感受自然的魅力,与自然和心灵相拥,呈现归心之家的温雅质感。

Tree-lined emerald green steps, sparse forest grass. Reflecting the wanton stretch of the trees dotted with it, thousands of lights hidden in the shadow of the graceful trees. "Lawn Theater" extracts the shape of nature, knead into modern art elements as the design language, continue the harmonious dialogue between man and nature; the sun through the treetops, connecting man and nature, feel the charm of nature, embrace nature and heart, showing the gentle texture of the home.


123A6414-1.jpg


这是自然与艺术的碰撞,也是自然与生活的相融。曲径通幽的小路,美好又统一,漫步其中,亲近自然的森居感扑面而来,换一身惬意,享受专属美好时光,处处都是不一样的惊喜。

It is the collision between nature and art, and the integration of nature and life. The winding path leads to the secluded path, beautiful and unified, walking among them, the sense of forest residence close to the face, for a comfortable, enjoy the exclusive good time, everywhere is different surprises.




归景

别墅区依据宝石的内涵气质,打造品质典雅的空间氛围;林荫夹道,营造舒适浪漫的氛围,为空间增添一抹自然绿意,放眼望去,多方胜境,皆于咫尺山林。空间设计上,以静谧作为打造核心,形成丰富的空间序列,给人舒适的归家体验;整体营造出现代、自然、丰富、舒适的植物景观效果。

Villa area according to the connotation of gems, to create a quality and elegant space atmosphere; tree-lined lanes, create a comfortable and romantic atmosphere, add a natural green to the space, look ahead, many wins, are close to the forest. In space design, quiet as the core, forming a rich space sequence, give a comfortable home experience; overall create a modern, natural, rich and comfortable plant landscape effect.




娱乐

设计以航海探险为切入点,寓意乘风破浪的新生力量,以启航-冒险-归航作为场地故事线打造一个主题式的儿童活动空间, 整体空间以海洋为基调,形态模拟海洋和岛屿的形态,色彩延续海蓝色并适当点缀亮色,器械选用具有力量感的游戏器械,提升孩子们的身体机 能,同时辅以轮滑场地,实景演绎“乘风破浪、岛屿归航”的景观场景,力求营造具有“神秘、探险”的儿童游乐天地。

Design to navigation exploration as the entry point, meaning the new force, to sail-adventure-return as the site storyline to create a theme children's activity space, the overall space to the ocean, the shape of the form of the ocean and islands, color continuation sea blue and appropriate ornament color, equipment choose power game equipment, enhance the body function of children, supplemented by roller skating field, live interpretation "waves, island" landscape scene, strive to create a "mystery, adventure" children's amusement world.



项目信息

项目名称:泉州融创·晋江印

项目地点:福建省泉州市

项目规模:79853.02㎡

设计公司:深圳伯立森景观规划设计有限公司 

建成时间:2021年



版权声明:本文版权归原作者所有,请勿以景观中国编辑版本转载。如有侵犯您的权益请及时联系,我们将第一时间删除。

投稿邮箱:info@landscape.cn

联系电话:010-62747757


1

发表评论

您好,登录后才可以评论哦!

热门评论

相关项目