首页  /  看设计   /  景观  /  正文

比利时斯泰克讷 Zomerhuis公园 | OMGEVING

OMGEVING 2021-08-05
原创
  • 项目名称:
    Zomerhuis公园
  • 项目地点:
    斯泰克讷,比利时
  • 项目规模:
    30 000 m2
  • 设计公司:
  • 建成时间:
    2021
  • 图片来源:
    Tim Delmoitie


▼水上游戏元素

Water play elements ©Tim Delmoitie

zomerhuis 01.jpg


多年以来,Zomerhuis是受许多斯泰克讷居民喜爱的聚会地点,它于1936年由一个酿酒师家族创立,当时拥有一个户外泳池和一个啤酒屋餐厅。在很长一段时间里,Zomerhuis都是斯泰克讷以及周边地区的热门景点。然而遗憾的是,1990年这里停止营业,场地也随之渐渐破败。自2008年起,该场地归属市政当局所有。

For many years, het Zomerhuis was an important meeting venue for many Stekenaars. It was established in 1936 by a brewer's family and originally consisted of an outdoor swimming pool and a brasserie. For a long time, Het Zomerhuis was a popular attraction for Stekene and the surrounding area, but in 1990, the activities ceased and the site fell into disrepair. Since 2008, the municipality has owned the site. 


▼历史照片

Historical Picture ©Tim Delmoitie

historical picture.jpg

▼改造后的公园

The park after renovation  ©Tim Delmoitie

zomerhuis 11_副本.jpg

zomerhuis 12.jpg


如今这片曾经的休闲区被改造成自然公园,而原来的泳池也重获新生。在保留泳池原有结构的同时,公园新增了长椅区、水上游乐设施和喷泉迷宫,使泳池再次成为公园的核心。新建的景观亭提供了餐饮服务设施,亲水平台紧邻喷泉,还有引人入胜的园路和各种娱乐元素,这些增添了公园的魅力,确保该公园在当地的公共空间中发挥重要作用。

The former recreation area was transformed into a natural park in which the former swimming pool was given a new lease of life. By retaining the configuration of the swimming pool, but adapting the filling with long seating areas, a water play element and a fountain maze, the place has once again been given a central role in the park. A new pavilion with catering facilities, the water element near the terrace, inviting park paths and various play elements increase the attractiveness of the park and ensure that the park plays an important role in Stekene's public space.


▼泳池重获新生

The swimming pool was given a new lease of life ©Tim Delmoitie

zomerhuis 09.jpg

zomerhuis 04.jpg

zomerhuis 02.jpg

▼新的驿站与近水平台

The new pavilion and terrace ©Tim Delmoitie

zomerhuis 05.jpg

▼草地上的游乐装置

The recreation facility on the lawn ©Tim Delmoitie

zomerhuis 07.jpg

▼引人入胜的园路 

The inviting park paths ©Tim Delmoitie

zomerhuis 08.jpg

zomerhuis 10.jpg

▼令人心旷神怡的公园 

The pleasant park ©Tim Delmoitie

zomerhuis 03.jpg

▼平面图 

Plan © OMGEVING

Zomerhuis Stekene_copyright OMGEVING.jpg

▼轴测图 

Axonometric Drawing © OMGEVING

Zomerhuis Stekene_copyright OMGEVING (2).jpg

 


项目信息 

项目名称:Park Zomerhuis    Zomerhuis公园

项目地点:Stekene Belgium  斯泰克讷,比利时

项目规模:30 000 m2

设计公司:OMGEVING Landscape architecture. Urbanism   OMGEVING景观与城市规划事务所

 i.c.w. :Atelier Ruimtelijk Advies

总承包:Verbruggen bvba

分包商:Aquafontal

设计时间:2018

建成时间:2021

图片来源:Tim Delmoitie



版权声明:本文版权归原作者所有,请勿以景观中国编辑版本转载。如有侵犯您的权益请及时联系,我们将第一时间删除。

投稿邮箱:info@landscape.cn

联系电话:010-62747757


0

发表评论

您好,登录后才可以评论哦!

热门评论

相关项目

  • 国外
  • www.omgeving.be
  • info@omgeving.be